Συνταξιούχοι του ΕΛΤΑ: Συμμετέχετε στις εκλογές, καθορίστε το μέλλον του Συλλόγου!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές του Συλλόγου που θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά αύριο Τρίτη 9 Απρίλιου και μεθαύριο 10 Απριλίου. Οσοι δεν ψηφίσετε ηλεκτρονικά να προσέλθετε στην κάλπη την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Μη ρισκάρετε το μέλλον του Συλλόγου. Διασφαλίστε το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία του, τώρα και μελλοντικά.

Πάρτε τον Σύλλογο στα χέρια μας και επιλέξτε την Διοίκηση που σας αξίζει.

Στις 9 και 10 Απριλίου (από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ) θα λάβει χώρα η ηλεκτρονική ψηφοφορία και κατόπιν στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία με φυσική παρουσία (από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ), δηλαδή με κάλπες που θα στηθούν στην Αθήνα και σε 14 περιφερειακές επιτροπές.

Ψηφοφορία με φυσική παρουσία

Η ψηφοφορία με φυσική παρουσία θα διεξαχθεί  από τις κατά τόπους περιφερειακές εφορευτικές  επιτροπές οι οποίες εκλέχθηκαν από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου παρουσία Δικαστικών Αντιπροσώπων από ώρα 08.00 μέχρι 20.00.

Οι κάλπες που σας περιμένουν βρίσκονται:

 1. Στην έδρα του Συλλόγου Βερανζέρου 13 Αθήνα θα λειτουργήσουν οι Περιφερειακές Επιτροπές Α΄, Β΄ & Γ΄ , Αττικής και Κυκλάδων και θα ψηφίσουν τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στις περιφερειακές ενότητες κεντρικού τομέα Αθηνών, Νοτίου τομέα Αθηνών, Δυτικού τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Νήσων Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής και του νομού  Κυκλάδων.
 2. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας η Εφορευτική Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας (Τσιμισκή 16. 546 24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς: Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.
 3. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Ηπείρου (28ηςΟκτωβρίου 9, 452 21 ΙΩΑΝΝΙΝΑ) η Εφορευτική Επιτροπή Ηπείρου για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς: Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρεβέζης, Κερκύρας.
 4. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Ηρακλείου- Λασιθίου (Μανουσογιάννη η Εφορευτική Επιτροπή Ηρακλείου- Λασιθίου για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς: Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου.
 5. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας η Εφορευτική Επιτροπή Θεσσαλίας τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς: Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων
 6. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας η Εφορευτική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς: Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.
 7. Στην έδρα του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας, ( Αθ. Διάκου 1 – 35100 ΛΑΜΙΑ) η Εφορευτική Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.
 8. Στο Ξενοδοχείο GALAXY (ΓΑΛΑΞΙΑΣ) Ελ.Βενιζέλου 27 στην Καβάλα η Εφορευτική Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς: Δράμας, Καβάλας και  Ξανθής .
 9. Στην έδρα του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης (Ελ. Βενιζέλου 39 – 221 32 ΤΡΙΠΟΛΗ) η Εφορευτική Επιτροπή Πελοποννήσου για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας,  Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
 10. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας η Εφορευτική Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.
 11. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Βορείου Αιγαίου στο Παλιό Εργατικό Κέντρο Μυτιλήνης (Κομνηνάκη 43 – 81100 Μυτιλήνη) η Εφορευτική Επιτροπή Βορείου Αιγαίου για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς Λέσβου, Σάμου και Χίου.
 12. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας (Ελ. Βενιζέλου 13, Πάρκο, 301 31 ΑΓΡΙΝΙΟ) για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.
 13. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Θράκης ( Λ. Δημοκρατίας 372, 681 00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ) για τα μέλη του Συλλόγου που κατοικούν στους νομούς Έβρου και Ροδόπής.
 14. Στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Δωδεκανήσου στο Εργατοϋπαλληλικό – Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου ( Καζούλη 30 , Επτά Βάγιες – 851 00 ΡΟΔΟΣ) που κατοικούν στα νησιά ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ , ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΚΑΡΠΑΘΟΣ , ΚΑΣΟΣ , ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, ΚΩΣ, ΛΕΙΨΟΙ,  ΛΕΡΟΣ, ΝΙΣΥΡΟΣ,  ΠΑΤΜΟΣ, ΡΟΔΟΣ, ΣΥΜΗ, ΤΗΛΟΣ , ΧΑΛΚΗ.
 15. Στην έδρα της Περιφερειακής Ρεθύμνου – Χανίων στο Εργατοϋπαλληλικό Εργατικό Κέντρο Χανίων (Μ. Μπότσαρη 68, 731 00 ΧΑΝΙΑ)

Προσοχή: Τα μέλη του Συλλόγου θα ψηφίσουν υποχρεωτικά στις κάλπες των Περιφερειακών Εκλογικών Επιτροπών που κατοικούν, όπως έχουν καταχωρηθεί στους εκλογικούς καταλόγους του Συλλόγου, μετά από δήλωσή τους.

 1. Οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Οι φετινές εκλογές του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν και ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας για την ηλεκτρονική πλατφόρμα έναν μοναδικό κωδικό που θα σταλεί στο email που έχετε δηλώσει στο σύλλογο. Σήμερα θα λάβετε από τον λογαριασμό ksiamandoura@ prudential-group.gr στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), τον μοναδικό σύνδεσμο για την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Συνάδελφοι προσοχή: Αν δεν έχετε λάβει το email στα εισερχόμενα στο οποίο εμπεριέχετε το link που θα οδηγεί στην ηλεκτρονική κάλπη, προσέξτε μήπως αυτό βρίσκεται στα «ανεπιθύμητα»!

Για την είσοδο σας στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας, θα πατήσετε τον μοναδικό σύνδεσμο https://psselta.evoting. events/login/xxxxx , όπου στην θέση χχχχχ θα βρίσκεται και ο μοναδικός κωδικός, εξασφαλίζοντας την μοναδικότητά του. Πατώντας τον σύνδεσμο θα οδηγηθείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου  θα μπορείτε να συμμετάσχετε στη ψηφοφορία, έχοντας στη διάθεσή σας τα ψηφοδέλτια. Με την επιλογή «Υποβολή Απαντήσεων» ολοκληρώνεται η ψηφοφορία και υποβάλλεται η ψήφος σας. Θα σας εμφανιστεί ηλεκτρονικό μήνυμα στην οθόνη πως η ψήφος σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς.

 Η ψηφοφορία είναι μυστική και δεν υπάρχει η δυνατότητα ταυτοποίησης ψήφου και ψηφοφόρου.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την πλατφόρμα, μπορείτε να απαντήσετε στο email που θα λάβετε ή να καλέσετε στα τηλέφωνα της τεχνικής υποστήριξης
1. Σιαμανδούρα Κωνσταντίνα: 6936751293
2. Δημήτρης Βαγγέλης: 6936502731