Εκλογές στον Π.Ε.Ψ.Α.Σ.Ε ΕΛΤΑ (Ψυχαγωγικό) – Πρέπει να τον ενισχύσουμε

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στον Π.Ε.Ψ.Α.Σ.Ε ΕΛΤΑ (Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Ψυχαγωγικός Αθλητικός Σύλλογος Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΕΛΤΑ Ν.Αττικής) θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ο πολιτιστικός και ψυχαγωγικός Σύλλογος χρειάζεται άμεσα «ένεση» βιωσιμότητας και τη στήριξή μας, καθώς  ειδικά μετά την εθελούσια έξοδο πολλών συναδέλφων, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις βασικές του υποχρεώσεις.

Υπάρχει πρόβλημα ακόμη και για την καταβολή του ενοικίου της λειτουργικής για εκδηλώσεις αίθουσας (πραγματικό κόσμημα), που κατέβαλε ο ΕΛΤΑ και τώρα αρνείται να το πράξει.

Ως Δ.Σ του Συλλόγου σας καλούμε να γίνετε μέλη του Π.Ε.Ψ.Α.Σ.Ε και να συμμετέχετε στις εκλογές, δείχνοντας εμπράκτως τη συμπαράστασή μας στο διαχρονικά πολύτιμο έργο που προσφέρουν οι συνάδελφοί μας όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και σε εμάς τους συνταξιούχους ΕΛΤΑ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σ’ ένα εκλογικό κέντρο:

3η Σεπτεμβρίου 11, γραφεία Π.Ε.Ψ.Α.Σ.Ε ΕΛΤΑ, 6ος όροφος.

Θα λειτουργήσουν στον χώρο δύο εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσει το σύνολο των μελών του Π.Ε.Ψ.Α.Σ.Ε ΕΛΤΑ.

Με ομόφωνη απόφαση της τελευταίας Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, οι συνταξιούχοι μπορούν και μέχρι και την ημέρα των εκλογών να προσέρχονται στα γραφεία και να εγγράφονται μέλη του Π.Ε.Ψ.Α.Σ.Ε ΕΛΤΑ, καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή του 2023 (1,5 ευρώ μηνιαία συνδρομή ήτοι 18 ευρώ ετήσια συνδρομή του 2023) και να ψηφίζουν.

Mε συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν.Γραμματέας

Γιώργος Πεπόνης                                                             Τάσος Γεωργιάδης