Δωρεάν συνταγογράφηση φαρμάκων και παραπεμπτικού για εξετάσεις

Δωρεάν συνταγογράφηση φαρμάκων και παραπεμπτικού για εξετάσεις

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι υλοποιήθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο, η απόφαση της Διοίκησης, για παροχή δωρεάν υπηρεσιών συνταγογράφησης προς τους συναδέλφους, από πιστοποιημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Στα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα- Βερανζέρου 13 (6ος όροφος) και στην έδρα της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, άρχισε ήδη η συνταγογράφηση από τους γιατρούς, με τους οποίους η Διοίκηση σύναψε συμφωνία συνεργασίας.

Στην Αθήνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο Γιώργος Καραπαναγιωτίδης, ειδικός παθολόγος και επιμελητής στο Μetropolitan, υποδέχεται κάθε Τρίτη (10:00 με 14:00) τους συνάδελφους-συναδέλφισσες, προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες συνταγογράφησης, φαρμάκων καθώς και παραπεμπτικού για ορισμένες εξετάσεις.

Από τις 31/1, οι πρώτοι συνάδελφοι ήρθαν στα γραφεία του Συλλόγου και εξυπηρετήθηκαν. Οι εν λόγω συνάδελφοι, δεν εξέφρασαν απλά την ικανοποίηση τους, αλλά έδωσαν συγχαρητήρια στη διοίκηση για τη σκέψη-πρωτοβουλία, αλλά κυρίως την γρήγορη υλοποίηση του εγχειρήματος.
Στη Θεσσαλονίκη, το έργο της συνταγογράφησης ανατέθηκε στον Ευθύμιο Λευκαδίτη, ειδικό παθολόγο, o οποίος θα βρίσκεται κάθε Δευτέρα (11:00-14:00),  στα γραφεία της Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Τσιμισκή 16 (στοά Χρυσικοπούλου 6ος όροφος).

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ήδη εισπράττουμε, ως Διοίκηση, τα εύσημα για την συγκεκριμένη προσπάθεια. Εξυπακούεται όμως, ότι η Διοίκηση είναι ανοικτή σε προτάσεις και επισημάνσεις επί της διαδικασίας συνταγογράφησης, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.