Αχαρακτήριστες ενέργειες της ΔΑΚΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Σε αχαρακτήριστες, αντιενωτικές και ως εκ τούτου επικίνδυνες για τα συμφέροντά σας ενέργειες, προβαίνει η ΔΑΚΕ. Ως άλλος Σύλλογος μέσα στον Σύλλογό μας (πραγματικό παραμάγαζο) καλεί μέσω επιστολών τους συναδέλφους να καταθέσουν αγωγές σε δικηγορικά γραφεία κάποιων πόλεων αφήνοντας δηλητηριώδεις υπαινιγμούς για το είδος της διαπραγμάτευσης που έκανε ο Σύλλογος.

Συνάδελφοι, ο Σύλλογος έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό ένα πλαίσιο διεκδίκησης των αναδρομικών. Η ΔΑΚΕ επιμένει να λειτουργεί μονομερώς, με παραταξιακή νοοτροπία και κυρίως εν κρυπτώ (χωρίς να ενημερώσει το Δ.Σ.), παραπλανώντας, μάλιστα, τους συναδέλφους ωσάν να κατέχει τη σφραγίδα της Διοίκησης.

Οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ από «πολέμιοι» των αγωγών και αφού σας καταταλαιπώρησαν με αχρείαστες αιτήσεις, σπεύδουν τώρα να γίνουν υπέρμαχοι της «μεθόδου» που όρισε η Διοίκηση.

Φαίνεται ότι τελικά είχαν και έχουν τους λόγους τους. Το πράττουν αυτό για να μετριάσουν τις επιθέσεις που δέχονται από σας, τους ίδιους, που σας παραπλάνησαν.

Η αγνόηση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από μέλη του ίδιου του Δ.Σ όπως είναι οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ, αποτελεί τεράστιο θεσμικό πρόβλημα όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά και για την δημοκρατία γενικά.

Μπορούν οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ να αυθαιρετούν σε τέτοιο βαθμό; Τι άραγε επιδιώκουν;

Απαντήστε το εσείς.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΠΟΝΗΣ      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ