ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 17:00

Βροντερό παρών των συναδέλφων στο Συλλαλητήριο των συνταξιούχων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, στις 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Στους κεντρικούς ομιλητές και ο πρόεδρος του Συλλόγου μας

Βροντερό παρών στη συγκέντρωση έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, καθώς και αρκετοί, για πρώτη φορά εντυπωσιακά πολλοί συνάδελφοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΣΕΑ. Στους κεντρικούς ομιλητές στο Συλλαλητήριο, ήταν ο πρόεδρος Τάσος Γεωργιάδης, ο οποίος ανέπτυξε τη νέα ατζέντα προτάσεων που προωθεί ο Σύλλογός, δίνοντας το στίγμα για την «επόμενη ημέρα».

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

«Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα είναι εδώ, για να εναντιωθεί στους χειρισμούς της κυβέρνησης, που μας οδήγησαν μπροστά ενός νέου αδιεξόδου. Θα είναι πάντα εδώ, ενωμένη και ισχυρή για να διεκδικήσει τα δίκαια των συνταξιούχων.

Σήμερα είμαστε εδώ, απέναντι από το ναό της Δημοκρατίας, για τον οποίο χύθηκε πολύ αίμα για να στηθεί. Λέμε στην κυβέρνηση, ότι το δίκαιο των συνταξιούχων είναι υπεράνω όλων.

Δεν ήρθαμε εδώ για να πετροβολήσουμε την δημοκρατία, δεν ήρθαμε εδώ για να αναθεματίσουμε.

Ήρθαμε εδώ για να πούμε σ’ αυτούς που διακυβεύουν τα συμφέροντά μας, ότι είμαστε παρόντες και δεν μπορούν να μας πάνε στο περιθώριο. Είμαστε όρθιοι, είμαστε ζωντανοί.

Διεκδικούμε από την κυβέρνηση, διεκδικούμε από τους Θεσμούς, να προχωρήσουν σε ανακεφαλαιοποίηση των Ταμείων, όπως έκαναν με τις τράπεζες.

Είμαστε εδώ για να πούμε στη κυβέρνηση να μην διαχωρίζει τους συνταξιούχους. Η  13η σύνταξη πρέπει να αποδοθεί σε  όλους, χωρίς εξαιρέσεις.

Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τους συνταξιούχους, όπως έσπευσαν να κάνουν με τα κανάλια.

Η ΣΕΑ είναι μια μεγάλη οργάνωση, που την αγκάλιασε ο κόσμος. Έτσι θα πορευτούμε, με την αγάπη και την εκτίμησή σας».

Συνέντευξη του αντιπροέδρου Γ.Γεωργιόπουλου σε ΜΜΕ

Μέλη της Διοίκησης έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, που κάλυψαν το Συλλαλητήριο. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Γεωργιόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατία», όπου τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Είχαμε βγάλει μια αξιοπρεπή σύνταξη για να ζήσουμε εμείς και η οικογένειά μας και μας οδηγούν στην πείνα και στην εξαθλίωση. Ούτε παροχές στην Υγεία έχουμε… Νοσοκομεία, γιατρούς, φάρμακα, τα πληρώνουμε από την τσέπη μας».

 

 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ 163

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για θέματα που σχετίζονται με τα ασφαλιστικά, τα συνταξιοδιοτικά αλλά και προβλήματα που προκύπτουν από περικοπές, συμμετοχές σε φαρμακευτικές δαπάνες και άλλα, θα λειτουργεί καθημερινά ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας στον Σύλλογο μας. Στα τηλέφωνα 210-3847811 και 6932184195 ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Πεπόνης, θα απαντάει στις κλήσεις σας και θα προσπαθεί να επιλύσει τις απορίες σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ