ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 14:37

Αμφίδρομη επικοινωνία

 

Συνάδελφοι και Συναδέλφισες

Λίγοι ίσως γνωρίζετε ότι ο Σύλλογος  διαθέτει ιστοσελίδα και αυτό παρά την «διαφήμιση» που κάνουμε σε κάθε φύλλο της εφημερίδας .

Στη Διοίκηση του Συλλόγου μένει να κάνει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να παρουσιάζει ενδιαφέρον και έτσι να δέχεται επισκέψεις των συναδέλφων και όχι μόνο.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ανάγκη το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (site) μας, να εκπληρώνει την αποστολή του, στο να πληροφορεί σωστά τον επισκέπτη και να τον καλύπτει απόλυτα.

Επιδίωξή μας είναι να δυναμώσουμε την αμφίδρομη επικοινωνία.

Θα επιχειρήσουμε η λειτουργία της ιστοσελίδας μας, να αποτελέσει κανάλι σύνδεσης του Συλλόγου με όλους εσάς, που θέλετε να γνωρίσετε τις δράσεις και το έργο μας και να εμπλακείτε στη ζωή του Συλλόγου, ως μέλη αλλά και ως συνεργάτες μας.

Χωρίς  αμφιβολία η ποιότητα του site και του περιεχομένου του είναι εκείνη που καθορίζει το ποσοστό παραμονής  στην ιστοσελίδα. Είναι αυτό για μας στοίχημα, δεδομένης και της βούλησης μας να σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και να αναπτύξουμε την αμφίδρομη επικοινωνία μας.

Εμείς δεσμευόμαστε να την ανανεώσουμε  και να την πλουτίζουμε.

Εσείς επισκεφτείτε μας.

Ζητείστε στις περιπτώσεις που δεν τα καταφέρνετε οι ίδιοι (είναι απλό και ας φαίνεται δύσκολο) να το κάνουν για λογαριασμό σας τα παιδιά και τα εγγόνια σας.

Η ιστοσελίδα μας είναι το πρώτο σημείο επαφής  του Συλλόγου με τους συναδέλφους, προκειμένου αυτοί να έχουν άμεση και έγκυρη απάντηση στα ερωτήματά τους, από απόσταση.

Θέλουμε Σύλλογο που θα είναι γνωστός σε κάθε γωνιά που υπάρχει συνάδελφος.  Που θα είναι γνωστό ότι μπορούν όλοι να καταφύγουν σ’ αυτόν ανά πάσα στιγμή .

Θα σας καθοδηγήσουμε με όσο γίνεται πιο κατανοητό και σωστό τρόπο, για την επίλυση ατομικών ζητημάτων σε θέματα συντάξεων και ασφάλισης. Θα σας παραπέμπουμε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ-ΕΤΕΑΠ κ.λ.π, όπως αρχίζουμε να το κάνουμε από σήμερα.

 

Για το ΔΣ

  Ο πρόεδρος          Ο Γεν.Γραμματέας

Γ.Πεπόνης              Τ.Γεωργιάδης

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ 163

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για θέματα που σχετίζονται με τα ασφαλιστικά, τα συνταξιοδιοτικά αλλά και προβλήματα που προκύπτουν από περικοπές, συμμετοχές σε φαρμακευτικές δαπάνες και άλλα, θα λειτουργεί καθημερινά ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας στον Σύλλογο μας. Στα τηλέφωνα 210-3847811 και 6932184195 ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Πεπόνης, θα απαντάει στις κλήσεις σας και θα προσπαθεί να επιλύσει τις απορίες σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ