ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 21:27

Νέος πρόεδρος του Συλλόγου ο Γιώργος Πεπόνης

 

Αλλαγές στη σύνθεση του προεδρείου

Αλλαγές στη σύνθεση του προεδρείου αποφασίστηκαν κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018. Καθήκοντα προέδρου ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Γιώργος Πεπόνης.

Αντιπρόεδρος παραμένει ο Ιωσήφ Δόμβρος.

Γενικός Γραμματέας αναδείχθηκε ο Τάσος Γεωργιάδης.

Ταμίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Ειδικός γραμματέας θα είναι ο Ηλίας Κουτρούλης.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είναι οι Νίκος Θωμόπουλος, Γιάννης Μπακάρας, Χρήστος Κοντός και Γεράσιμος Ζηνεμπής.

Στην φωτό απεικονίζονται από δεξιά προς τα αριστερά: Νίκος Θωμόπουλος, Χρήστος Κοντός, Γιάννης Μπακάρας, Γιώργος Πεπόνης, Τάσος Γεωργιάδης, Ηλίας Κουτρούλης, Γεράσιμος Ζηνεμπής, Ιωσήφ Δόμβρος, Γιώργος Γεωργιόπουλος.

 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων, ως προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΛ ΤΑ, ο Γιώργος Πεπόνης είπε

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Συναισθανόμενος το βάρος των ευθυνών και το ρόλο που καλούμαι να επιτελέσω, σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και μου αναθέσατε το έργο του συντονισμού του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ., έχοντας ως παρακαταθήκη ένα πολύ σημαντικό και στέρεο έργο τεσσεράμισι χρόνων που ήδη έχουμε επιτελέσει, αναλαμβάνει να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Γι αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι και να σας καλέσω όλοι μαζί να δούμε τι καλύτερο  μπορούμε να κάνουμε για τους συναδέλφους μας. Από την ενημέρωση, τη μικρή ή μεγάλη εξυπηρέτηση, μέχρι την διασφάλιση της υγείας και περίθαλψής τους, των  συντάξεων αλλά και την ανάκτηση των χαμένων  εισοδημάτων.

Θα παλέψω για ένα Δ.Σ. που θα έχει στόχο την ενότητα και συνεργασία των συναδέλφων. μακριά από άγονες και διχαστικές αντιπαραθέσεις.

Τα μέλη της Διοίκησης να κάνουμε κάθε τι δυνατό για να συνεγείρουμε τους συνάδελφους, τις συνειδήσεις τους ώστε όλοι μαζί να ανταπεξέλθουμε στους νέους αγώνες και τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και τα εγγόνια. Έχουμε ευθύνη στο μέλλον. 

Τέλος απερχόμενε πρόεδρε θέλω να σε ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε ως τώρα, την εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπό μου αλλά και τον αγώνα  που όλοι μαζί δώσαμε για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας. Εύχομαι πρωτίστως υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Σας ευχαριστώ όλους  και καλή δύναμη!

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ 164

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για θέματα που σχετίζονται με τα ασφαλιστικά, τα συνταξιοδιοτικά αλλά και προβλήματα που προκύπτουν από περικοπές, συμμετοχές σε φαρμακευτικές δαπάνες και άλλα, θα λειτουργεί καθημερινά ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας στον Σύλλογο μας. Στα τηλέφωνα 210-3847811 και 6932184195 ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Πεπόνης, θα απαντάει στις κλήσεις σας και θα προσπαθεί να επιλύσει τις απορίες σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ